NEDORASLI PROTIVNIK

Cro Cop slavio tehničkim nokautom

21.02.2010 u 14:26

Bionic
Reading

Hrvatski borac Mirko Filipović je na UFC-110 bez problema svladao hrvatskog Australca Anthonyja Perosha tehničkim nokautom u drugoj rundi

Cro Cop je od samog starta nametnuo svoj ritam te je dominirao tijekom cijele borbe. Peroshevi pokušaji da sruši Filipovića ostali su samo pokušaji. Borbeni Australac je ipak izdržao prvu rundu. Isti scenarij se odvio u drugoj rundi gdje je hrvatski borac preciznim udarcima kažnjavao svojeg protivnika. Pred kraj runde Cro Cop i Perosh su završili na parteru, a Australac hrvatskih korijena je bio u podređenom položaju. Filipović ga je pogodio laktom u glavu i raskrvario.

Posjekotina na čelu je bila ozbiljna, no Perosh je nastavio i završio drugu rundu, nakon čega je sudac prekinuo meč.

'Cijenim Peroshevu hrabrost zato što je uskočio u posljednji trenutak umjesto mog pravog suparnika Rothwella', rekao je Cro Cop te dodao:

'Mislim da je pokazao hrvatsku hrabrost. Da, bio sam stvarno šokiran kad je htio nastaviti.'

Filipović je također pokušao smjestiti sebe u UFC konkurenciji.

'Vjerujem da pripadam samom vrhu, no tek ćemo u sljedećim borbama vidjeti gdje je to točno. Treba naglasiti kako je konkurencija jača nego ikad prije.'

Ovo je Filipoviću treća pobjeda u šest nastupa u UFC-ovom kavezu.

Trijumf Filipovića pogledajte OVDJE

U borbama u Sydneyju gdje su sudjelovali hrvatski borci, Igor Pokrajac izgubio je tehničkim nokautom u trećoj rundi od Novozelanđanina Jamesa Te Hune, dok je Goran Reljić upisao poraz protiv CB Dallowaya jednoglasnom sudačkom odlukom.