ŠOK ZBOG BERNARDA

Cro Cop: Ne vjerujem, to je strašna tragedija!

15.02.2012 u 09:31

Bionic
Reading

Prema posljednjim informacijama, Mike Bernardo, velikan K-1, počinio je samoubojstvo. Dok se čeka službena potvrda policije, oglasili su se mnogi borci koji su se s njime susretali u ringu, pa tako i Mirko Filipović

Kickboksač pronađen je u svojem domu u Južnoafričkoj Republici. Putem portala i društvenih mreža odašilju se poruke da si je Bernardo sam oduzeo život, ali još uvijek se čeka službena potvrda tamošnjih organa reda.

I hrvatski gladijator Mirko Cro Cop Filipović dao je kratak komentar o iznenadnoj smrti čovjeka s kojim se dva puta našao u ringu.

'Ne mogu vjerovati. To je strašna tragedija', izjavio je vidno šokiran Filipović koji je protiv Bernarda prvi puta slavio, a drugi puta izgubio.

Prvi njihov meč se dogodio u Osaki 3. listopada 1999. godine. Cro Cop je nogom na pod poslao Južnoafrikanca koji se ipak pridigao i nastavio meč. No, hrvatski borac ga je zatim dokrajčio boksačkim tehnikama i sve je bilo gotovo u prvoj rundi.

Uzvrat je uslijedio godinu dana kasnije, 9. listopada 2000, u japanskoj Fukuoki. I tada se prekid borbe dogodio u prvoj rundi, ali ručnik je bačen iz Cro Copovog kuta.

Prvi meč Cro Copa i Bernarda
Drugi meč Cro Copa i Bernarda