NELSON UOČI MEČA

'Cro Cop je dokazao da je ljudsko biće'

27.10.2011 u 09:49

Bionic
Reading

Sve je bliže meč odluke između Mirka Filipovića i Roya Nelsona. Amerikanac je uvijek na raspolaganju medijima koji prate borilačke sportove pa se tako svakodnevno mogu saznati njegova razmišljanja o okršaju s Cro Copom

Na UFC-u 137 s velikom pozornošću će se pratiti hrvatsko-američki sudar, jer bi za obojicu gladijatora to mogao biti presudan meč zbog ostanka pod okriljem te organizacije.

Nelson se, za razliku od Filipovića, nije previše distancirao od medija. Tako je sada porazgovarao s novinarom portala mmafighting.com.

U intervjuu je govorio o svojim lijepim uspomenama na natjecanju The Ultimate Fighter koje se održavalo u Las Vegasu, a dosta prostora potrošeno je i na novi Nelsonov izgled.

Filipovićev protivnik se zapustio, pustio je bradu i kosu, ali više nema ni ogroman pivski trbuh. Naravno, bilo je riječ i o Cro Copu. Prvo se je Nelson osvrnuo na pjevački duet Patrick Barry – Mirko Filipović.

'Cro Cop je samo dokazao da je ljudsko biće. Nije ništa čudno to što je pjevao u automobilu, pa i ja to radim', rekao je Amerikanac te se osvrnuo po tko zna koji put na meč.

'Nemam pojma na kome je veći pritisak. Mislim da je jednak, ako se želimo nastaviti boriti.'

O samoj borbi Nelson je bio jasan.

'Bit će puno udaraca, posebice u lice. Kažnjavat će se pogreške, kao što su to već Cro Copu napravili njegovi suparnici.'

UFC 137 se u Hrvatskoj može pratiti na Fight Channelu (MAXtv, kanal 25) u noći sa subote na nedjelju 30. listopada. Priredba počinje u 3 sata iza ponoći u izravnom prijenosu iz Las Vegasa, a snimka se može pogledati čitave nedjelje.

Cro Cop vs. Big Country