POSEBAN TRETMAN

Cristianu Ronaldu je sve dozvoljeno; portugalska zvijezda propustila trening te se još počastila milijunskim poklonom

11.05.2021 u 17:32

Bionic
Reading

Juventus je nakon devet godina ostao bez naslova talijanskog prvaka, a lako je moguće da se ne plasira ni u Ligu prvaka

U svlačionici je opsadno stanje, ali Cristiano Ronaldo svejedno uživa 'Staroj dami' prijeti financijski kolaps, troškovi su veliki, postoji realna mogućnost da klub ostane bez Lige prvaka, a time i silnih milijuna od Uefe.

Veliki uteg na blagajnu je i Ronaldova plaća od čak 31 milijun eura neto, a tu su još i brojne povalstice u kojima Portugalac uživa što sigurno smeta suigračima i radi razdor u svlačionici.

Da je Ronaldo poseban, pokazuje i situacija koja se dogodila poslije vikenda. U nedjelju je Milan kao gost isprašio Juventus (3:0), a dok su igrači posrnulog torinskog velikana sljedeći dan odrađivali trening na njemu nije bilo Ronalda. Ne nije ozlijeđen, nego je bio na izletu.

Portugalska zvijezda posjetila je u društvu Juveovog predsjednika Andrea Agnellija grad Maranello u kojem je sjedište F 1 giganta Ferrarija.

Ronaldo se družio s Ferrarijevim vozačima Charlesom Leclercom i Carlosom Sainzom koji su za uspomenu dobili njegov dres i zajedničku fotografiju.

Prema navodima talijanskih medija Ronaldo se u Maranellu počastio sa 1,6 milijuna eura vrijednim automobilom Ferrari Monza SP2.

  • +9
Juventus - AC Milan, Serie A, 9.5.2021. Izvor: EPA / Autor: ALESSANDRO DI MARCO