nismo drugo ni očekivali

Cristiano Ronaldo reagirao na odluku Manchester Uniteda; Španjolci znaju u koji klub odlazi?!

23.11.2022 u 07:56

Bionic
Reading

Manchester United i portugalski reprezentativac Cristiano Ronaldo sporazumno su se razišli, objavio je slavni engleski klub.

'Klub želi zahvaliti Ronaldu na njegovom doprinosu tijekom njegova dva boravka na Old Traffordu. Postigao je 145 golova u 346 utakmica. Želimo njemu i njegovoj obitelji sve najbolje u budućnosti', piše u priopćenju Manchester Uniteda.

'Svi u Manchester Unitedu ostaju usredotočeni na rad s trenerom Erikom ten Hagom kako bismo postigli najbolje moguće rezultate na terenu', dodaje se u priopćenju.

Ronaldo,  37-godišnji dobitnik pet Zlatnih lopti, bio je član Manchester Uniteda od 2003. do 2009. te ponovno od 27. kolovoza 2021. Eksplozivan intervju za TalkTV ovog mjeseca -- u kojem je Ronaldo također rekao da ne poštuje menadžera Erika ten Haga i da se osjeća izdanim od kluba, bila je kap koja je prelila čašu strpljenja u Unitedu.

Cristiano Ronaldo trenutno se nalazi na Svjetskom prvenstvu u Kataru, gdje ga u četvrtak protiv Gane  čeka prva utakmica s portugalskom reprezentacijom. Ali očito i osluškuje što se događa i u ostatku 'svijeta'.

Vrlo brzo odgovorio je na ovu odluku Manchester Uniteda.

'Dogovorili smo raniji prekid ugovora. Volim Manchester United, volim navijače, to se nikad neće promijeniti. Međutim, čini mi se da je došlo pravo vrijeme da potražim novi izazov. Momčadi želim puno uspjeha u ostatku sezone, ali i u budućnosti", prenosi njegove riječi engleski novinar Simon Stone', kazao je Portugalac.

Naravno, odmah su krenule špekulacije gdje bi Portugalac mogao nastaviti karijeru. Prije nekoliko dana kao moguća destinacija spominjao se Arsenal. No, španjolska Marca koja ima sjajne odnose s Ronaldovim agentom tvrdi da je njegova - Newcastle. Bio je na iskušenju već prošlog ljeta, kad su mu vlasnici Newcastlea nudili bogati ugovor, a sada kreću u realizaciju tog transfera.