nije on iznad zakona

Cristiano Ronaldo će zbog ove gluposti masno platiti; želio je razveseliti svoju Georginu, a sad ga istražuje policija i čeka ga drastična kazna

28.01.2021 u 17:03

Bionic
Reading

Nogometaši Juventusa u srijedu su navečer igrali utakmicu četvrtfinala talijanskog Kupa protiv SPAL-a. Bila je to laka pobjeda Juventusa, čak 4:0, bez obzira na to što u momčadi nije bilo Cristiana Ronalda. Sada je otkriveno gdje je Portugalac bio za vrijeme utakmice, a zbog samo jedne objave na društvenim mrežama našao se pod policijskom istragom

Talijanska policija istražuje potencijalno kršenje zdravstvenih propisa COVID-19 od strane zvijezde Juventusa Cristiana Ronalda nakon što je navodno putovao u rizičnu regiju Valle d’Aosta.

Policija Valle d'Aosta potvrdila je da je u tijeku istraga o putovanju Ronalda i njegove djevojke Georgine Rodriguez u alpski grad Courmayeur u utorak i srijedu.

Kao dokaz se navode nekoliko objavljenih videozapisa i fotografija na društvenim mrežama na kojima se vidi kako par sjedi na motornim sanjkama i slavi Georginin 27. rođendan. Ronaldo i Georgina su sa svojih profila vrlo brzo uklonili sporne fotografije, no - prekasno.

Kretanje između regija koje su u 'narančastoj zoni', odnosno visokozahvaćene koronavirusom, uključujući Pijemont i Valle d'Aosta, u Italiji je zabranjeno trenutnom vladinom uredbom.

Ako se dokaže da je Ronaldo putovao, najvjerojatniji ishod je drastična novčana kazna, a za očekivati je kako će ga zbog ove sulude avanture kazniti klub, ali i disciplinski sud Serie A.