nekoliko je kombinacija

Cristiana Ronalda veže se uz dva europska velikana, ali u tim transferima on bi imao samo sporednu ulogu

29.05.2021 u 16:49

Bionic
Reading

Portugalska nogometna zvijezda, 36-godišnji Cristiano Ronaldo, još je uvijek i igrač Juventusa. No, kako se u Staru damu vratio Massimiliano Allegri, mnogi su uvjereni kako bi jedan od najvećih igrača u povijesti nogometa, ovog ljeta mogao otići iz Torina

Portugalac se ove sezone nije baš nauživao velikih uspjeha s Juventusom. Osvojio je tek Kup i Superkup Italije, dok je u prvenstvu sa Starom damom u zadnjem kolu osigurao nastup u Ligi prvaka. U istom tom natjecanju zapeli su već u osmini finala i ispali od Porta.

Sve to rezultiralo je smjenom trenera Pirla, a kojeg će u novoj sezoni zamijeniti Massimiliano Allegri.

U njihovom odnosu navodno nema puno ljubavi, pa iako je slavni Portugalac s 29 golova najbolji strijelac Serie A, čini se da bi u sljedećih nekoliko tjedana mogao promijeniti sredinu. Tome u prilog ide i činjenica da CR7 još uvijek nije produžio ugovor koji mu s Juventusom traje do ljeta 2022. godine.

A La Gazzetta dello Sport ponudila je nekoliko scenarija.

Prema pisanju najcjenjenijeg talijanskog sportskog dnevnika, Ronaldo je vodeći kandidat za zamjenu Mbappea u PSG-u.

Mauro Icardi je dugogodišnja želja Juventusa, još iz vremena dok je igrao za Inter, te bi mogao biti uključen u potencijalnoj razmjeni, ali u ovoj fazi još nisu započeli službeni razgovori, s time da je Icardi u petak rekao da bi ipak želio ostati u PSG-u.

Međutim, postoji i druga opcija za Ronalda, koji bi na kraju mogao ponovno zaigrati u Manchester Unitedu.

Juventus bi navodno bio otvoren za zamjenu Ronalda sa svojim bivšim veznjakom Paulom Pogbom, dok bi Ronaldo trebao pristati ma manju plaću. Crveni vragovi bi, osim što bi u Torino poslali Pogbu, tražili i dio u novcu.