nijemac se pravda

Cristiana Ronalda nema na jednoj od važnijih utakmica Manchester Uniteda, pa priče o njegovu bijegu djeluju sve stvarnije

10.01.2022 u 21:41

Bionic
Reading

Proteklih se dana sve glasnije priča o nezadovoljstvu Cristiana Ronalda i mogućnosti da nakon samo pola sezone napusti Manchester United. Situacija s utakmice 3. kola FA kupa, a koja se igra ovog ponedjeljka na Old Traffordu, samo podgrijava ovu priču

Cristiano Ronaldo navodno nije zadovoljan u Unitedu. Zabrinut je za svoju budućnost i dojam je da se više ne vidi u momčadi, a engleski mediji tvrde da je razlog takvom stanju loš plasman Vragova, ali i igre koje ne obećavaju.

No, iako je trener Crvenih vragova Ralf Rangnick, uoči ogleda s Aston Villom u sklopu 3. kola FA kupa pokušao opravdati Ronaldov izostanak s utakmice, priča djeluje pomalo 'šuplje', jer Manchester Unitedu nije ostalo previše kredita kod navijača, pa si ManUtd nije smio dopustiti ispadanje iz Kupa, tim prije što je igrao protiv premijerligaša, a ne kao neki - protiv niželigaša.

'Razgovarao sam s Cristianom jučer prije treninga, rekao mi je da je imao problema u posljednjih par dana. Manji problemi, ali na kraju smo odlučili da je logičnije da ne riskiramo u utakmici koja može trajati i 120 minuta. Stoga smo odlučili poštedjeti ga napora'.

Najzanimljiviji dio priče jest taj što njemački trener nije znao ni hoće li Ronaldo s tribina bodriti suigrače.

Ali zato se u španjolskim medijima pojavila priča o odlasku Portugalca.

Kako prenosi Sport.es, Ronaldov menadžer Jorge Mendes ima jako dobar odnos s predsjednikom Barcelone Joanom Laportom, a nakon što je Sergio Agüero najavio povlačenje iz nogometa, jasno je da Xaviju treba novi napadač.

Tako je katalonski Sport došao do zaključka da 'ne bi bilo nimalo čudno da Ronaldo na kraju obuće dres Barcelone'.