Borba u Las Vegasu

Cormier provocirao Miočića, a onda je stigao i odgovor od borca hrvatskih korijena; Stipe jednom rečenicom ušutkao Amerikanca

31.07.2020 u 11:17

Bionic
Reading

Nastavlja se dizanje atmosfere uoči najiščekivanije borbe između Stipe Miočića i Daniela Cormiera

Bliži se treća i odlučujuća borba između Daniela Cormiera i Stipe Miočića, a atmosfera je sve uzavrelija. Dva borca čiji okršaj očekuje pola svijeta, već se neko vrijeme bore i u medijima. Cormier uglavnom provocira, a Stipe mu ne ostane dužan.

'Sviđa mi se što ćemo se boriti u Apex dvorani. Ta stara noga će biti odmah ispred mene da je mogu zgrabiti. Ako želite gledati borbu od 25 minuta na nogama', to neće biti to. Nadam se da Stipe ima tenisice za hrvanje jer ga to čeka u malom kavezu. Što je, tu je. Oprosti', poručio je nedavno Cormier nakon što je odlučeno da će se boriti u Apex areni u Las Vegasu čiji je kavez manji od ostalih.

Cormieru više odgovara ovakav kavez jer Miočića može odvesti u parter što mu je jača strana. Na ovu Cormierovu najavu se osvrnuo i sam Miočić u razgovoru s ESPN-ovim Brettom Okamotom.

'Veći kavez bi svakako bio bolji za mene, ali neću plakati. Pokušao sam se izboriti za veći kavez, ali to nije bila opcija. Nisam zabrinut. Takav kavez imamo u dvorani i radio sam na svemu. Ima dosta drugačijih stvari, posebno što se tiče guranja od ograde, nedostaje tih metar i pol i sigurno da smo zbog toga trenirali hrvanje više nego inače', rekao je Miočić pa nastavio: 'Cormier je rekao da ponesem tenisice za hrvanje i siguran sam da će pokušati hrvati sa mnom, ali svaka borba počinje na nogama. Vidjet ćemo što će se dogoditi. No, misli li on da je ovo hrvanje? Ja sam mislio da ćemo se boriti. Neka me pokuša srušiti. Ima to pravo', rekao je Miočić i tako ušutkao Amerikanca.

Vremenom se među njima razvilo veliko rivalstvo, a to je komentirao i borac hrvatskog porijekla.

'Znam da sad više nije netko koga ću nazvati i čestitati mu rođendan. Ovdje smo da se borimo, a ne da se družimo', rekao je Miočić pa se osvrnuo i na to da mu je u prošloj borbi Cormier gurnuo prste u oči:

'Rekao je da nije bilo namjerno i recimo da mu vjerujem. Strah od toga postoji u svakoj borbi protiv bilo koga. Nije zabavno i jako boli. Vidjet ćemo što će biti, ali pokušat ću mu ne dati priliku za tako nešto. Svakako ću prije borbe reći sucu da pripazi na ubode u oči', zaključio je Miočić.