HIT NA INTERNETU

Ćorićev trenutak iz Zadra digao svijet tenisa na noge; svi oduševljeni osim utučenog Amerikanca

14.09.2018 u 15:57

Bionic
Reading

Borna Ćorić na uvjerljiv način donio je prvi bod Hrvatskoj u polufinalnom okršaju s Amerikancima, a našem tenisaču pripao je i naljepši potez cijelog meča

Borna Ćorić doveo je Hrvatsku u vodstvo od 1-0 u polufinalu Davis Cupa u Zadru protiv SAD-a nakon što je u petak u prvom meču sa 6-4, 7-6(4), 6-3 slavio protiv Stevea Johnsona nakon nešto manje od dva i pol sata igre.

Hrvatski tenisač od prvog gema imao je veliku potporu gledatelja u Zadru, a on im se odužio sjajnom pobjedom te s nekoliko briljantnih poena.

Jedan je ipak bio bolji od svih ostalih, a mladi Hrvat izveo ga je u trećem setu. Ćorić je bio u teškoj poziciji trčao je natrag po lopticu i zatim pronašao idealno rješenje. Opalio je lopticu između nogu i lobao nemoćnog suparnika.

'Takav poen izveo sam drugi puta u karijeri i to u jako važnom trenutku. Eto, imao sam malo i sreće', rekao je Ćorić.

O ovom poenu na presici su novinari pitali i njegovog suparnika.

'Za mene je to bio poen kao i svaki drugi. Ne razmišljam o načinu na koji sam ga dobio ili izgubio niti se time zamaram, samo se fokusiram na sljedeći', poručio je Johson.

Amerikanac možda nije bio oduševljen, ili to nije želio pokazati, ali zato jesu teniski fanovi pa se naj trenutak iz Zadra brzo proširio društvenim mrežama.

  • +6
Prvi dan polufinalnog dvoboja Davis Cupa tenisača između Hrvatske i SAD-a: Ćorić - Johsnon Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL