nije mu lako

Ćorić postaje frustriran u Rimu: Ako ne promijeni klub ovog ljeta, neće biti dobro

29.07.2019 u 14:41

Bionic
Reading

Ante Ćorić nije u ozbiljnim planovima niti kod novog trenera Rome Paula Fonseca, što ga čini nezadovoljnim i bilo bi najbolje da ovog ljeta ode na posudbu…

Mladi 22-godišnji krilni napadač došao je iz Dinama u rimski klub prošlog ljeta uz odštetu od šest milijuna eura, no nije se naigrao niti kod Eusebija di Francesca niti kod Claudija Ranierija.

  • +9
Ante Ćorić Izvor: Pixsell / Autor: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Nastupio je u samo četiri utakmice od kojih je tek jednu u Kupu igrao od prve minute, a dolaskom novog trenera Paula Fonsece ništa se nije promijenilo na bolje.

Portugalac ga uopće nije koristio u prijateljskim utakmicama, a kad su počela nagađanja da je možda ozlijeđen, frustrirani mladić se javio na Instagramu i uz fotografiju sebe kako trenira punom parom, napisao je:

'Ja nisam ozlijeđen!'

U ovom trenutku najbolje bi Anti Ćoriću bilo da napusti Romu i ode negdje na posudbu. Vjeruje se da su za takav dogovor zainteresirani španjolski klubovi Betis, Villarreal i Leganes, a nogomet u Primeri definitivno bi mu dogodio kao i svojedobno Alenu Haliloviću pa ne bi bilo loše da baš tamo nastavi karijeru…