13 GODINA U KLUBU

Cordoba napušta Inter na kraju sezone

06.05.2012 u 14:42

Bionic
Reading

Obavijestio je Cordoba navijače 'nerazzurra' o svom napuštanju San Sira neposredno uoči velikog gradskog derbija protiv Milana putem internetske stranice kluba

Kolumbijski obrambeni nogometaš Ivan Ramiro Cordoba (35) objavio je kako napušta milanski Inter na kraju sezone nakon 13 godina provedenih u klubu.

Obavijestio je Cordoba navijače 'nerazzurra' o svom napuštanju San Sira neposredno uoči velikog gradskog derbija protiv Milana putem internetske stranice kluba.

Cordoba je u Inter stigao u siječnju 2000. godine iz San Lorenza uz odštetu od 16 milijuna eura. Otad je s 'nerazzurrima' osvojio pet naslova u Seriji A, četiri talijanska Kupa, tri talijanska Superkupa, jednu Ligu prvaka i jedno Svjetsko klupsko prvenstvo.

Cordoba će Inter napustiti kao slobodan igrač budući mu aktualni ugovor istječe krajem lipnja, a gdje će nastaviti karijeru zasad nije poznato.

Za kolumbijsku reprezentaciju skupio je od 1997. godine 67 nastupa, a kao kapetan ju je predvodio do naslova na Copa Americi 2001. godine.