OVO JE ZAISTA PREVIŠE

Conor McGregor totalno poludio, brutalno izvrijeđao suparnika i otkazao borbu; zna se i razlog ružnog sukoba

12.04.2021 u 22:01

Bionic
Reading

Rasprava Conora McGregora i Dustina Poiriera toliko se rasplamsala da je Irac odlučio otkazati borbu planiranu za 10. srpnja

Sve je krenulo s McGregorovom prognozom njihovog trećeg susreta i prijetnjom da će mu 'front kickom ispraviti nos', a nastavilo se Poirierovim podsjetnikom na pola milijuna dolara vrijednu donaciju koju je Conor obećao, ali i nikad nije uplatio u Dustinovu 'The Good Fight' zakladu.

Bivši dvostruki prvak tvrdi da uplata nije izvršena jer nikad nije ni dobio jasan plan koji bi mu objasnio kako će se točno potrošiti njegov novac, dok prema Poirierovoj verziji priče, McGregorov tim zapravo nikad ni nije odgovorio na mailove vezane upravo uz spomenuti plan, piše Fight Site.

Nakon nekoliko sati pauze između odrađenih 'rundi', Conor se ponovno oglasio i žestoko popljuvao Poiriera te usput svima poručio da od njihovog trećeg susreta na UFC-u 264 neće biti ništa.

'Seljačino, gotov si. Zašto uopće mašeš tim ušima? Seljačino bez mozga. 500 tisuća dolara bez jasnog plana. Kako da ne. Budalo. Očito nemaš pojma o novcu. Borba otpada. Borit ću se s nekim drugim. Sretno ti bilo s tvojim starim ugovorom', napisao je McGregor na Twitteru i u još jednoj objavi ponovio zašto nije uplatio donaciju koju je obećao u vrijeme njihove borbe na UFC-u 257.

'Moj tim vodi računa o tome da svaka donacija bude pravilo odrađena. Svi znaju da sam velikodušan. Mozgom ćeš platiti ovaj pokušaj da okaljaš moje ime. Kujo. Sretno ti bilo kad te uhvate. Naje*ao si', dodao je Irac.

Je li ovo samo predigra, dan u kojem je jednostavno izgubio živce ili je McGregor stvarno ozbiljan oko otkazivanja planirane trilogije?