POBJEDNIK TREĆE SEZONE

Čokolino višebojac ostvario sportski san Stipi Božikoviću

16.09.2010 u 09:41

Bionic
Reading

Pobjednik treće sezone Čokolino višebojca Stipe Božiković ostvario je svoj sportski san - prisustvovanje finalu Europske nogometne lige. Učenik osmog razreda OŠ Jelsa pratio je u Hamburgu susret Atletica iz Madrida i engleskog Fulhama te uživao u 120 minuta napete i vrlo borbene utakmice u Nordbank Areni.

Nakon sjajne navijačke atmosfere Stipe Božiković, koji inače trenira rukomet, osjetio je i radost druženja sa svojim sportskim idolima. Dan poslije europskog nogometnog finala susreo se s hrvatskim rukometašima koji igraju u Hamburgu. Igor Vori, Blaženko Lacković i Domagoj Duvnjak, koji su i sami sudjelovali u Čokolino višebojcu pružili su Stipi podršku u bavljenju rukometom i utisnuli nezaboravni biljeg u njegovo dječačko srce.

A tko će krenuti Stipinim stopama, odnosno kome će Podravka i Sportske novosti ponovo omogućiti ostvarenje sportskog sna znat će se u subotu 22. svibnja. Tada se u Našicama održava finale 4. sezone Čokolino višebojca koje će okupiti 48 najboljih višebojaca iz 24 škole iz svih hrvatskih županija. Domaćin finala je OŠ Kralja Tomislava koja je tu mogućnost stekla odličnom organizacijom i vrhunskom navijačkom atmosferom na školskom Čokolino višebojcu. Uz učenike ove škole višebojce će podržavati i navijači iz drugih gradova koji će zasigurno uživati u nezaboravnom događanju budući da su svoje gostovanje u Našicama uz članove stručnog stožera i igrače hrvatske nogometne reprezentacije potvrdili i pobjednik showa Supertalent Tihomir Bendelja i popularna pjevačica Lana Jurčević.

Finale Čokolino višebojca kao kruna izrazito uspješne 4. po redu sezone koja je obuhvatila gotovo 16 000 učenika iz cijele Hrvatske započinje u 11 sati.