'STARCI' PREMA WEMBLEYJU

Claudio Caniggia s 45 zabio službeni gol!

13.08.2012 u 12:09

Bionic
Reading

Počelo je novo izdanje engleskog FA Cupa, a za prestižan nastup na Wembleyju u moru klubova će konkurirati i sasvim poseban FC Wembley

S ciljem popularizacije najstarijeg nogometnog natjecanja na svijetu, Englezi su ove godine osvježili svoje najmasovnije natjecanje. Niželigaš FC Wembley je dobio sponzorsku pomoć i svojim je igračima dodao nove slavne trenere i igrače.

Tako je bivši engleski izbornik Terry Venables na raspolaganje dobio, između ostalih, Raya Parloura, Martina Keowna, Graemea Le Sauxa, Claudija Caniggiju i Briana McBridea.

Gospoda koja uživaju u petim desetljećima života i njihovi mlađe kolege slavili su protiv Langforda rezultatom 3:2, a gol i asistenciju upisao je legendarni Argentinac Caniggia. Ipak, igrač utakmice bio je anonimni dvostruki strijelac Daryl Atkins koji nije skrivao oduševljenje.

'Do jučer sam igrao nogomet za sastave pubova, a sada sam okružen legendama. Kakva čast, kakvo uzbuđenje', kaže mladić koji možda dobije priliku i na višoj razini nakon niza komplimenata kojima je obasipan.

Trener vratara tog kombiniranog kluba je David Seaman koji je potvrdio da sve zvijezde u i oko kluba ostaju fokusirane na što dulji boravak u FA Cupu. Sljedeće pretkolo nudi im obračun s momčadi imena Uxbridge.

Snimka dvoboja, Caniggia zabija nakon 1.02