'BOLESNA' PONUDA

City daje 170 milijuna eura za Ronalda

13.06.2011 u 14:26

Bionic
Reading

Manchester City je pripremio 170 milijuna eura, čime će pokušati slomiti Realov otpor te kupiti portugalskog ofenzivca Cristiana Ronalda

Nogometni svijet je poludio. Svi su se hvatali za glavu kada je Real u srpnju 2009. za 94 milijuna eura doveo Portugalca koji je dotad igrao za Manchester United. Bila je to uvjerljivo najveća odšteta koju je neki klub isplatio za nogometaša.

No taj je rekord u opasnosti. Bogati 'šeici' koji su preuzeli Manchester City imaju novca na bacanje i, prema nekim stranim medijima, spremni su platiti 170 milijuna eura da im Real prepusti fenomenalnog golgetera.

Prije nego što je u javnost izašla ta 'bolesna' cifra, treba spomenuti to da je Cristiano Ronaldo navodno prenio 'građanima' koji su njegovi uvjeti za povratak na Otok – 400 tisuća funti tjedne plaće, kapetanska vrpca, broj sedam na dresu i to da nitko ne smije imati bolji ugovor od njega.

Iako ljudi bliski Cristianu Ronaldu govore da nema šanse da prvi strijelac Primere ode iz 'kraljevskog kluba', pitanje je mogu li na Santiago Bernabeuu ostati hladni na fantastičnih 170 milijuna eura.

Ronaldovi golovi u prošloj sezoni