PANIKA U MANCHESTERU

City bez četvorice standardnih protiv Wigana

13.01.2012 u 14:30

Bionic
Reading

Španjolski nogometaš David Silva trebao bi biti spreman za povratak na travnjak u ponedjeljak kada će njegov Manchester City gostovati kod pretposljednje momčadi engleskog Premiershipa – Wigana

Pomoćni trener menadžera Roberta Mancinija, David Platt, rekao je da će Španjolac najvjerojatnije biti u kadru vodeće momčadi Premiershipa, koja je izgubila dvije utakmice zaredom u engleskim kupovima (Manchester United i Liverpool), u ponedjeljak protiv Wigana, ali da te sreće neće biti i Talijan Mario Balotelli.

'David je normalno trčao i vjerujem da će, kada se vrati iz Španjolske, nastaviti raditi punim intezitetom s ostatkom momčadi', veli Platt.

No, druga briga mori menadžera 'građana'. Balotelli je u utakmici protiv Liverpoola (poraz 1:0) i prije poluvremena iznesen s terena zbog bolova u gležnju. Platt je rekao da su iznimno male šanse da do ponedjeljka Balotellijev zglob bude 100 posto spreman.

Osim Balotellija susret protiv Wigana propustit će i suspendirani kapetan Vincent Kompany, kao i bjelokošćanska braća Toure. Kolo i Yaya su još prošlog vikenda otputovali na reprezentativno okupljanje uoči početka Afričkog kupa nacija.