DOIGRAVANJE ZA SP 2010.

Ćiro: Želim se osvetiti Francuzima za poraz 1998.

17.10.2009 u 18:29

Bionic
Reading

'Želim Francuze, da im se osvetim za poraz u polufinalu Svjetskog prvenstva 1998', kazao je Ćiro odgovarajući na upit koga bi želio u doigravanju za SP 2010. godine

Ćiro Blažević, izbornik BiH, dao je kratak intervju zagrebačkom vjesniku, a prenio ga je i engleski Daily Telegraph. Kao i uvijek, 'trener svih trenera' nije štedio komplimente za svoje nogometaše, a upitan koga bi želio u repasažu za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2010, kao iz topa je ispalio - Francuze.

'Kad sam vodio Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu 1998, nismo zaslužili poraz od Francuza u polufinalu. Francuzi su tada postali svjetski prvaci, a mi smo nezasluženo poraženi sa 2:1. Premda je prošlo 11 godina otad, sad želim osvetu za taj poraz', kazao je samouvjereni Ćiro.

Bosna je, predvođena Edinom Džekom i Vedadom Ibiščevićem, osvojila drugo mjesto u skupini 5, odmah iza neprikosnovenih Španjolaca, a u ponedjeljak će saznati protivnika u dodatnim kvalifikacijama. Grčka, Francuska, Rusija ili Portugal momčadi su koje može dobiti Bosna.

'U doigravanju možemo pobijediti bilo koga, Bosna sigurno ide na Svjetsko prvenstvo', zaključio je priču Blažević.