PREDVODNIK ORLOVA?

Ćiro tvrdi: Srbi me hoće za izbornika

07.05.2009 u 09:44

Bionic
Reading

Najpopularniji trener na prostoru bivše Jugoslavije, Miroslav Ćiro Blažević, ponovno se stavio u prvi plan. Sada tvrdi da iz Beograda dobiva jasne signale kojim ga Srbi mame da naslijedi njihova izbornika Antića

Ćiro je u razgovoru za Sportske novosti razvio teoriju prema kojoj se uspješni Antić nakon SP-a vraća u Španjolsku te kako se njemu nudi pozicija kojom bi turneju bivšom državom nakon Sarajeva nastavio u Beogradu.

'Velika je to čast, znači da je Ćiro svugdje dobrodošao. To je moja velika satisfakcija. U Hrvatskoj sam proglašen starim, a vidite da sam još u igri', odapeo je strelicu Ćiro prema svojim kritičarima i nastavio.

'Realno, teško da će doći do realizacije tog projekta, ali jako sam ponosan na tu ponudu. Sada je najvažnije da uspijem s Bosnom i Hercegovinom, ne daju mene moji Bosanci. Kad čuju ovo, nastat će show', naslađuje se svojom popularnošću veliki mag motivacije.

Tijekom više od 40 godina trenerske karijere, Ćiro je vodio klubove u Hrvatskoj, Sloveniji i Kosovu, a nakon reprezentacije BiH najveći izazov ostala mu je upravo Srbija. Već prije tri godine najavljivao je da bi mogao postati trener Crvene Zvezde, danas izaziva novi angažman koji bi dodatno potencirao njegovu trenersku besmrtnost.