LEGENDA U FORMI

Ćiro se ne da: Ja sam najbolji trener na svijetu!

25.10.2009 u 16:21

Bionic
Reading

Izbornik Bosne i Hercegovine Ćiro Blažević gostujući u švicarskim medijima još je jednom potvrdio da je u izvrsnoj formi. Bez lažne skromnosti Ćiro je po tko zna koji put ponovio: ja sam najbolji trener na svijetu

Švicarski Le Mantin uspio je 'privesti' izbornika BiH Miroslava Blaževića koji će uskoro povesti svoje 'zmajeve' u odlučujuće oglede protiv Portugala za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Južnu Afriku i odmah su dobili materijal za naslovnicu.

'Zapamtite, ja sam najbolji trener na svijetu. Trener svih trenera', objasnio je Ćiro švicarskim novinarima te nastavio:

'U Sarajevu, čim izađem iz stana odmah nastane strka i svi se žele slikati sa mnom. Žrtve rata, sirotinja i svi oni ostali su kroz nogomet našli svoj ponos te su pronašli način kako da se vesele.'

Što se tiče predstojećih ogleda s Cristianom Ronaldom i njegovim Portugalom, Ćiro je više nego optimističan.

'Prolazimo sigurno, prijatelju moj. Utakmica se neće igrati u Sarajevu, već u Zenici. Portugalci nisu ni svjesni kakav ih pakao čeka', zaključuje Ćiro te naglašava da su sve reprezentacije željele izbjeći upravo njegovu BiH u dodatnim kvalifikacijama.