ODE VALTER IZ SARAJEVA

Ćiro odlazi u Kinu: BiH me umorila

10.12.2009 u 22:00

Bionic
Reading

Miroslav Blažević je od neuništivog materijala. Iako se često zna žaliti da ga godine brinu, najpopularniji hrvatski trener (a i puno šire) u petak bi trebao preuzeti kormilo kineskog viceprvaka

Najpopularnija internetska riznica znanja Wikipedia ponudila je vrlo zanimljivu vijest. Na stranici kineskog kluba Shanghai Shenhua u rubrici trener stoji ime Ćire Blaževića. Netko od Kineza je objavio kraj pregovora, ali Ćiro još ne želi potvrditi veliku vijest.

'Nisam još spakirao kofere. Oni su jako uporni i ja im čestitam ako me već vide kao novoga trenera, ali još ništa nisam potpisao', počeo je Blažević razgovor za tportal.hr.

'Mogućnost dogovora je izuzetno velika, već sutra bi se trebalo znati više.'

Odmak od jednoga dana Ćiro je uzeo kako bi i službeno završio suradnju sa svojim još uvijek aktualnim poslodavcima iz Sarajeva.

'Sutra imamo sastanak i nakon toga bi sve trebalo biti jasno. Opcija u kojoj bih radio dva posla istovremeno ne dolazi u obzir, ova izbornička funkcija me jako umorila.'

Tako će veliki Ćiro nakon 14 klubova i četiri reprezentacije pronaći svoj 19. trenerski angažman. Izvan Europe je dosad radio samo u Iranu, a čini se da će u 75. godini života srušiti sve barijere i otići na drugi kraj svijeta.