SOTONA, LAŽOV, LOPOV...

Ćiro: Medić je u pismu govorio o sebi

20.06.2009 u 14:29

Bionic
Reading

Nakon što su hrvatski mediji objavili priopćenje predsjednika Zagreba Dražena Medića, u kojem on sadašnjeg izbornika BiH Miroslava Blaževića naziva lopovom, sotonom, škrcem i manipulatorom, reagirao je i prozvani 'trener svih trenera'

Sukob na relaciji Miroslav Blažević i Dražen Medić se nastavlja. Ćiro je u razgovoru za tportal.hr prvo odbio komentirati pismo Zagrebovog predsjednika koje je pročitao i koje ga je šokiralo, no nije izdržao i otvorio se.

'Nije me pogodilo, jer znam kakav je. On je u tome pismu govorio ponajviše o sebi. O meni se sve zna i sve su to laži', počeo je Ćiro i nastavio:

'Ne, ne želim uopće komunicirati s njim, jer je očigledno da s tim čovjekom nešto nije u redu kad tako bezočno govori o meni, koji sam više od pedeset godina u nogometu i, da sam takav, to ne bi moglo ostati skriveno.'

O tužbi još ne razmišlja.

'Neki ljudi su mi sugerirali da podignem tužbu, ali vidjet ću. Svi koji me znaju ostali su šokirani. No to me ne može pokolebati, jer dobivam podršku sa svih strana', završio je Blažević, koji više nije želio reći ni riječi o Mediću.