OSTAJE IZBORNIK BiH

Ćiro: Ja sam kriv za piz..rije oko Misimovića

27.11.2009 u 11:45

Bionic
Reading

Ratne sjekire između Zvjezdana Misimovića i Ćire Blaževića napokon su zakopane. 'Trener svih trenera' je sretno objavio da je s Misimovićem sve izgladio te da ostaje na čelu Bosne i Hercegovine

Posljednjih dana u medijima u BiH jedna od top tema bila je priča o svađi između Zvjezdana Misimovića i izbornika Blaževića. Sve je otišlo toliko daleko da je igrač Wolfsburga kazao da se neće odazivati u reprezentaciju BiH sve dok je Ćiro izbornik. Na kraju se 'trener svih trenera' posuo pepelom i sebe proglasio krivcem za nepotrebnu napetost koju je ta svađa prouzročila.

'Misimović je dobio sina, pa sam ga nazvao i čestitao mu. Pričali smo kao ćaća i sin', kazao je za Dnevni avaz Ćiro te objasnio svoju verziju svega što se događalo između njega i Misimovića.

'Ma, sve su to piz..rije, sve to što se dešavalo. Iskreno, ja sam najviše kriv što se sve napuhalo. Nas dvojica nemamo više nikakvih nesuglasica. Ispao je veći kaos nego što on u biti je. Možda sam napravio pogrešku, ali smatram da imam pravo kao trener svakom igraču dati primjedbu. Možda sam ja na jednom mjestu pogriješio, bio krivo interpretiran, pa je onda to dalo jednu dimenziju koju sam ja sigurno najmanje želio', završio je Blažević u Dnevnom avazu te izrazio nadu da će ostati na klupi Bosne i Hercegovine i dogovoriti se oko nastavka suradnje s čelnicima saveza.