za tportal o dinamu

Ćiro Blažević prošao je baš sve u životu, ali nije izdržao i opsovao je one koji to zaslužuju: Sine, drago mi je da sam ovo doživio. Pa cijeli planet priča o tome!

19.03.2021 u 12:24

Bionic
Reading

'Trener svih trenera' Miroslav Ćiro Blažević uživao je u povijesnoj pobjedi Dinama nad Tottenhamom. Uostalom, on je prognozirao prolazak Dinama u četvrtfinale Europske lige, a za tportal je objasnio i zašto je vjerovao u ovu generaciju

Nakon što su nogometaši Dinama napravili nevjerojatan preokret te nadoknadili dva gola zaostatka iz londonskog dvoboja protiv Tottenham Hotspura javio nam se legendarni trener Miroslav Ćiro Blažević. Kaže kako je u golovima Mislava Oršića, koji je dokrajčio Tottenham i Mourinha, uživao kako rijetko kada.

>>> [VIDEO/FOTO] Pogledajte sva tri fantastična gola Mislava Oršića; nevjerojatna utakmica Dinamovog napadača zbog kojeg Jose Mourinho neće moći spavati

'Sine, uživao sam u svakoj minuti utakmice! Pa danas cijeli planet priča o tome kako je neki mali Dinamo izbacio veliki i bogati Tottenham. Stvarno su Mislav Oršić i društvo napravili pravo čudo. Toliko sam bio ushićen da vam ne mogu opisati', kazao je za tportal 86-godišnji Blažević, dodavši:

'Iako iza sebe imam veliko iskustvo i kao igrač i okusio sam puno pobjeda Dinama kao trener, ovo je ipak bilo nešto posebno. Proći dalje nakon poraza od 2:0 u Londonu nad momčadi kao što je bogati Tottenham stvarno je čudo. Drago mi je da sam to doživio, da uživam u tom dojmu koji je Dinamo ostavio sinoć. Ma svi mi Hrvati moramo biti ponosni na ovaj Dinamov uspjeh', dodao je Ćiro te je usput poslao poruku onima koji su mu se smijali kada je prognozirao da će Dinamo izbaciti Tottenham.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

'Sine, j*** ja mater svima koji su rekli da Ćiro priča gluposti! Bio sam uvjeren da ova generacija može daleko, da mogu proći Tottenham. Pa u sportu uvijek moraš vjerovati u sebe, a ova generacija Dinama ima zaista nešto posebno. Nešto što kao trener dugo nisam vidio. Vjerovao sam u njih i čestitam im od srca. Ova generacija predodređena je za velike stvari', završio je Ćiro.

  • +62
Dinamo pobijedio Tottenham 3:0 Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX