MLADI TRENIRAJU ŽIVCE

Ciparske provokacije: Nema vode ni lopti

13.11.2009 u 22:00

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija do 21 godine starosti doputovala je na Cipar, gdje će u subotu u 15 sati odigrati kvalifikacijski dvoboj za Euro 2011. godine. Domaćini se nisu pokazali u dobrom izdanju, podmeću gostima gdje god stignu

Zagrijavanje je došlo u vidu pogreške u prijevozu prtljage. Maloča, Jozinović i Ljubičić u hotel su došli praznih ruku. Da bi ta neugodnost bila brzo zaboravljena pobrinuli su se domaćini, koji u autobusu nisu ostavili ni kapi vode. Ipak, Ivan Rakitić je, prenose Sportske novosti, otišao u dućan, kupio trideset boca i raspodijelio ih suigračima.

Došlo je vrijeme za trening, a tu je hrvatska ekspedicija bila u dilemi. Teško je bilo odlučiti ljuti li ih više očajno stanje travnjaka ili činjenica da nije bilo lopti. Domar je pola sata kasnije donio četiri stare lopte, a glede travnjaka je šef delegacije uložio službeni prigovor i dobio obećanje da će se travnjak do dvoboja poravnati.

Ciprani su dužnici još od prvog kola, kada su iz Koprivnice šokantno odnijeli sva tri boda, a sada je taj dug još narastao. Zna se gdje je mjesto za poravnanje dugova, s pravim loptama na nešto manje grbavom terenu.