NARAVNO, AZIJSKE

Cico Kranjčar na korak do polufinala Lige prvaka

20.09.2012 u 12:33

Bionic
Reading

Zlatko Kranjčar, trener iranskog prvaka Sepahana, nije bio nezadovoljan nakon što je u srijedu njegova momčad na svom terenu odigrala 0:0 protiv Al-Ahlija iz Saudijske Arabije u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Azijske Lige prvaka

Mohammad Reza Khalatbari pogodio je gredu za domaću momčad u ogledu u kojem niti jedan sastav nije uspio doći do pogotka. Hrvatski 55-godišnji stručnjak takvim raspletom nije bio nezadovoljan.

'Obje momčadi odigrale su dobru utakmicu. Znali smo da nas očekuje težak posao i sada se moramo dobro pripremiti za uzvratnu utakmicu. Al-Ahli nas je pokušao izbaciti iz ritma sa svojom taktikom, ali smo kreirali nekoliko prilika koje nismo uspjeli realizirati', ocijenio je Kranjčar.

Zanimljivo da su se ove dvije momčadi već sastale u istoj skupini Azijske Lige prvaka. Tada je Sepahan bio uspješniji jer je kod kuće pobijedio s 2:1, a u Jeddahu je prije toga odigrao 1:1, iako je mogao i pobijediti, ali je primio gol u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

Sepahan ima pristojan omjer u gostujućim utakmicama protiv klubova iz Saudijske Arabije u ovom natjecanju, jer je u osam utakmica ostvario tri pobjede i tri remija, te samo dva poraza.

Kranjčar vjeruje da njegova momčad može do povoljnog rezultata i 2. listopada u uzvratu protiv Al-Ahlija.

'Mi smo u dobroj poziciji i uvjeravam vas da možemo osigurati svoje mjesto u polufinalu u uzvratnoj utakmici u Saudijskoj Arabiji. U toj zemlji smo pobjeđivali i veće momčadi', optimist je Cico Kranjčar.