LJETNU, NARAVNO

Cico i Niko predstavili nogometnu školu Kranjčar

30.06.2011 u 17:53

Bionic
Reading

I dok čekaju nove radne obveze, što u reprezentaciji, što u klubu, tata i sin Kranjčar, u četvrtak su se opustili u društvu najiskrenijih obožavatelja, a to su djeca. Naime, na Lošinju su predstavili drugu sezonu Ljetnog kampa i škole nogometa Kranjčar

U četvrtak je u Malom Lošinju, u Family Hotelu Vespera, prezentirana druga sezona Ljetnog kampa i škole nogometa Kranjčar, a što su svojom pojavom uveličali i dvojica velikana hrvatskog nogometa, tata i sin Zlatko i Niko Kranjčar.

Ljetni kamp i škola nogometa održavat će se od 3. do 17. srpnja, u dva trening modula, a namijenjena je djeci, dječacima i djevojčicama od 6 do 4 godina starosti.

Na ideju suradnje Škole nogometa Kranjčar i grupacije Lošinj Hotels & Villas (LH&V) došlo je kako bi se djeci tijekom ljetnih mjeseci omogući sportsko-obrazovni sadržaj pod stručnim vodstvom vrhunskih sportskih stručnjaka s ciljem da u dva tjedna, koliko Kamp traje, razviju samopoštovanje, komunikacijske i sportske vještine te kroz zabavu steknu nova prijateljstva.

'Sjećam se da su na Lošinju bile najbolje pripreme. Zbog blagotvorne klime, pripreme su na Lošinju održavali svi vodeći klubovi iz regije, ne samo Dinamo i Rijeka, nego i Partizan i mađarski prvoligaši. Nebrojeno sam puta boravio na Lošinju i zbog priprema, ali i zbog odmora kod prijatelja, stoga me posebna sjećanja i uspomene vežu uz ovaj otok. Obzirom da Škola nogometa Kranjčar djeluje u Zagrebu, odlučili smo napraviti i ljetni Kamp sa svrhom da djeca na kvalitetan način, pod stručnim vodstvom, provedu ljetne praznike, steknu nova sportska iskustva, prijateljstva te se na kraju dobro zabave. Lošinj je bio logičan izbor', izjavio je Zlatko Cico Kranjčar, utemeljitelj Škole.

Individualnim pristupom, prema dobi i ambicijama svakog polaznika Kampa, stručni tim odabran od strane Zlatka i Nike Kranjčara osigurava vježbanje novih nogometnih tehnika i taktika te razvoj ljubavi prema sportu i nogometu.

'Obzirom na pozitivno iskustvo koje ja pamtim iz ljetnih kampova, želja nam je bila omogućiti i našim malim polaznicima isti doživljaj. Osim što možete vježbati nove taktike i trikove pod vodstvom odličnih trenera s UEFA licencom, uživate u suncu i moru te druženju sa svojim vršnjacima. Najvrednije što možete ponijeti iz ljetnog kampa su nova iskustva i prijateljstva', nadodao je Niko Kranjčar.