IGRAJ I ŠUTI

Cibonina uprava prijeti štrajkašima

19.12.2009 u 13:56

Bionic
Reading

U Ciboni žive od danas do sutra. Iako su igračima prije mjesec dana isplatili dio nagomilanih dugova, financijska situacija i dalje je krajnje neizvjesna. Svlačionica je ponovno namrgođena, ali predsjednik Jelušić sada je promijenio ploču

Nakon što su velikim preokretom protiv Fenerbahčea zadržali realne izglede za plasman među 16 najboljih momčadi Eurolige, igrači Cibone potiho aktualiziraju novi pritisak na klupsku upravu. Nitko ništa službeno ne spominje, no riječ štrajk lebdi ispod Tornja.

'Ne vjerujem u te priče. Nakon posljednje isplate s igračima sam dogovorio sastanak u slučaju da nezadovoljstvo ponovno eskalira, ali nitko ga nije zatražio', kaže Jelušić za 24sata.

Dodao je da su pravila poznata.

'Oni imaju svoje ugovore, a mi klupski pravilnik. Ako se igrači odluče za nenajavljeni štrajk, možemo im oduzeti plaće.'

Dug je ipak znatno veći.

'Možemo tako i 12 puta', pokušava duhovit biti Cibonin čelnik.

Najavio je skoru financijsku reviziju kluba. Situacija sa sponzorima sve je teža, bivši direktor Miličević još nije ponudio izvješće o poslovanju, pa bi se tek nakon revizije trebalo ustanoviti točno stanje.

'Puno više ćemo znati za nekoliko dana. Vjerujem da će rezultati pokazati da smo u debelom plusu.'