BRAVO VINKOVČANI!

Cibalia pripremila prvi live prijenos na netu protiv Varaždina

05.04.2011 u 09:27

Bionic
Reading

U Vinkovcima su se itekako primili ozbiljnog posla. Nakon rebrendinga web stranice i aktiviranja profila na društvenim mrežama, vodstvo Cibalije odlučilo je u vlastitoj režiji odraditi i internet prijenos polufinala Kupa protiv Varaždina

Pripreme oko prvog prijenosa utakmice na internetu u Hrvatskoj bliže se kraju. Podsjetimo, nakon što su prijenos polufinalne utakmice protiv NK Varaždina odbile sve nacionale TV kuće, Cibalia je odlučila uzeti stvar u svoje ruke.

'Mislimo da se radi o iznimno važnoj utakmici za koju postoji interes velikog broja gledatelja. Prijenos ćemo raditi sa četiri kamere i dva komentatora. Očekujemo interes sponzora kako bi pokrili troškove prijenosa.' Inače, HNK Cibalija početkom ove godine napravila je kompletan rebranding kluba s novim web stranicama www.hnk-cibalia.hr, otvorili smo službene facebook i twitter profile, pokrenuli Ured za odnose s javnošću, organizirali snimanje i produkciju video sadržaja za naš HNK Cibalia TV preko Youtube kanala, pokrenuli 'Nebesko plavu noć' te ozbiljnije pristupili marketingu. Mali klub iz grada u Istočnoj Hrvatskoj tako je svojim radom stao u sam vrh hrvatskog nogometa uz najjače hrvatske klubove', rekao je Goran Rihelj marketing manager HNK Cibalie.

HNK Cibalia prvi je klub u HNL-u koji organizira prijenos utakmice na svojim web stranicama. Zaključno prvi internet prijenos jedne nogometne utakmice hrvatskog nogometa na rasporedu je 5. travnja na službenim stranicama HNK Cibalije s početkom u 18h.