NOVI PROBLEMI?

Chelsea ipak želi Luku Modrića

19.08.2012 u 13:52

Bionic
Reading

Klub sa Stamford Bridgea je prošlo ljeto silno želio dovesti Modrića, ali sve je ponude gradskog rivala predsjednik 'spursa' Daniel Levy odbio iako je i sam igrač tada izražavao želju za odlaskom u drugi dio Londona. Sada Modrić, međutim, želi isključivo u Real i Chelsea ga, navodno, više ne zanima

Engleski tabloid Mirror donosi u nedjelju informaciju da je europski prvak Chelsea ponovno zainteresiran za dovođenje hrvatskog nogometaša Luke Modrića iz Tottenhama…

I dok 26-godišnji veznjak čeka transfer u Real Madrid, u priču se navodno ponovno upleo Chelsea. Klub sa Stamford Bridgea je prošlo ljeto silno želio dovesti Modrića, ali sve je ponude gradskog rivala predsjednik 'spursa' Daniel Levy odbio iako je i sam igrač tada izražavao želju za odlaskom u drugi dio Londona. Sada Modrić, međutim, želi isključivo u Real i Chelsea ga, tvrdi Mirror, više ne zanima.

Dnevnik navodi da je Tottenham zainteresiran za Chelseajeve igrače Raula Meirelesa i Daniela Sturridgea, što je nagnalo čelnike europskog prvaka da predlože zamjenu prema kojoj bi spomenuta dvojica završila na White Hart Laneu, a Modrić na Stamford Bridgeu. Pitanje je, međutim, ima li istine u cijeloj priči budući da je Chelsea ovo ljeto doveo već trojicu novih veznjaka, Edena Hazarda, Marka Marina i Oscara, i ne čini se previše logičnim da mu treba još jedan igrač na istoj poziciji.

U svakom slučaju, i španjolski i engleski mediji navode da bi pregovori na relaciji Real - Tottenham trebali biti nastavljeni u ponedjeljak, s mogućnošću da Modrić odleti u Madrid na liječničke preglede.