SPASITELJ

Chelsea & Inter: Navijači zazivaju Mourinha

19.02.2012 u 12:48

Bionic
Reading

'Ja sam prošlost, vrlo dobra prošlost, ali nisam više ondje i oni bi trebali dati potporu trenerima svojim momčadi', poručio je Mourinho na press-konferenciji

U trenucima dok Jose Mourinho s Real Madridom lomi dominaciju Barcelone u španjolskom nogometnom prvenstvu, navijači bivših mu klubova Intera i Chelseaja zazivaju njegovo ime.

Počelo je sve u petak, kada je Inter u Seriji A doživio četvrti poraz u posljednjih pet prvenstvenih kola na San Siru od Bologne (0:3). Navijači 'nerazzurra' na kraju susreta tražili su povratak čovjeka koji im je 2010. godine donio trostruku krunu.

'Mourinhomania' se nastavila u subotu u dvoboju osmine finala FA Cupa između Chelseaja i drugoligaša Birminghama (1:1) u trenucima dok su 'plave bluze' gubile s 1:0.

'Moja poruka navijačima je da volim Chelsea i Inter jako, ali bih volio da daju podršku svojim momčadima i trenerima. Ja sam prošlost, vrlo dobra prošlost, ali nisam više ondje i oni bi se trebali zajednički boriti', poručio je Mourinho na press-konferenciji nakon Realove visoke 4:0 pobjede protiv Racinga u španjolskom prvenstvu.

U Premiershipu je Mourinho odveo Chelsea do dva uzastopna ligaška naslova 2005. i 2006. godine.