PRESUDIO IM FINIŠ

Četverac na pariće drugi u Münchenu

29.05.2011 u 16:33

Bionic
Reading

Hrvatski četverac na pariće, aktualni svjetski prvaci u ovoj disciplini, David Šain, Martin Sinković, Damir Martin i Valent Sinković zauzeo je drugo mjestu na prvoj regati ovogodišnjeg Svjetskog kupa održanoj u Münchenu

Naš je četverac u finalu ostvario vrijeme od 5:46.35 minuta, što je bilo za sekundu i pol sporije od pobjedničke njemačke posade u sastavu Grohmann, Wende, Schulze, Schoof.

Hrvatska je posada snažno krenula u utrku, bila vodeća tijekom prve polovice staze, ali njemački je četverac potom preuzeo vodstvo i zadržao ga do kraja.

U nedjelju su u B finalima nastupile još tri hrvatske posade, ženski dvojac bez kormilara u sastavu Sonja Kešerac i Maja Anić zauzeo je drugo, odnosno ukupno osmo mjesto, muški osmerac u sastavu Stojčević, Matić, Udovičić, Bogdan, Čavrlj, N. Skelin, S. Skelin i Banovac također je završio regatu kao osmi, ali u konkurenciji osam posada, dok je muški dvojac bez kormilara u sastavu Ante Janjić i Vjekoslav Kolobarić bio četvrti u B finalu, odnosno 10. ukupno.