TURNIR OD FORMATA

Četiri kafića: Realova zvijezda u Splitu

26.11.2009 u 12:20

Bionic
Reading

U svom osmom izdanju već pomalo kultni malonogometni splitski turnir dogurao je do velike Spaladium arene. Shodno novom ambijentu organizatori se trude i situaciju na parketu učiniti što spektakularnijom. Tehnicira se mnogim slavnim imenima, a jedna velika riba već je na udici

Na turniru Četiri kafića (službeni naziv je memorijal Dino Petrinović) nastupit će sjajni portugalski branič Pepe koji brani boje madridskog Reala. Zbog njega će organizatori čak i pomaknuti termin sa 26. na 27. prosinca, a sportski direktor turnira Ivica Mornar zadovoljno je za Slobodnu Dalmaciju naglasio:

'Pepe je potvrđen, sto posto dolazi. Osim njega želimo još četvoricu igrača koji su nosili Realov dres: Jarnija, Šukera, Prosinečkog i Mijatovića, a pregovaramo i s mnogim zvučnim inozemnim imenima.'

SD otkriva kako je riječ o Robertu Baggiju, Patriku Bergeru i Edinu Džeki, a na turnir gotovo da neće stati sve hrvatske zvijezde. Trebali bi nastupiti Srna, Stanić, Dario Šimić, Živković, Baka Slišković, Štimac, Rakitić, Vedran Runje, tata i sin Gabrić, Rapaić, Asanović, Mate Bilić, Križanac, Bartulović, Ante Rukavina… Nije vam dovoljno? Evo još malo: Zlatko Zahovič, Ivica Vastić, serija trenerskih kandidata i četvero pjevača.

Za četiri trenerske pozicije konkuriraju izbornici Blažević i Bilić, te Katalinić, Gudelj, Vulić, Pudar, Zebić, Vukas i Mate Stanković.

Svaka ekipa imat će i po jednog pjevačkog člana. Čini se da je taj popis definiran, s nogometnim zvijezdama će haklati Thompson, Vinko Coce, Dražen Zečić i – Jelena Rozga. Nema sumnje, sprema se spektakl. Takvih razmjera da ga je prepoznao čak i HTV, koji će čitav događaj prenositi uživo.