OKRŠAJ U PULI

Česi na Hrvatsku s Rosickyjem i Čechom

01.02.2011 u 12:58

Bionic
Reading

Nakon što je Slaven Bilić objavio popis igrača za utakmicu sa Češkom na stadionu Aldo Drosina, sada je to napravio i njegov kolega na suparničkoj klupi Michal Bilek

U Puli hrvatska nogometna reprezentacija 9. veljače igra prijateljski susret sa Češkom. Izbornik Bilić popis kandidata za ogled objavio je prije tjedan dana, a prvog dana u veljači to je napravio i gostujući strateg Bilek.

Treba spomenuti da se na popisu od 18 imena nalazi branič Tomas Sivok (Bešiktaš) koji se oporavio od ozljede, a da će Čehe predvoditi veznjak Arsenala Tomas Rosicky i vratar Chelsea Petr Čech. U kadru za 'kockaste' nema napadača Milana Baroša (Galatasaray) koji je još uvijek izvan stroja.

Za Čehe je utakmica zagrijavanje za kvalifikacijsku utakmicu za EURO 2012. protiv europskih i svjetskih prvaka Španjolaca (25. ožujka) te četiri dana kasnije s Lihtenštajnom.

POPIS ČEŠKE REPREZENTACIJE:

Vratari Petr Čech (Chelsea) i Jan Lastuvka (Dnipropetrovsk); braniči Hubschman (Šahtar Donetsk), Roman Hubnik (Hertha), Mario Holek (Dnipropetrovsk), Michal Kadlec (Bayer Leverkusen), David Limbersky (Plzen), Zdenek Pospech (FC Copenhagen), Jan Rajnoch (Ankaragucu) i Tomas Sivok (Bešiktaš); veznjaci Milan Petrzela (Plzen), Jaroslav Plasil (Bordeaux), Jan Polak (Wolfsburg), Daniel Pudil (Genk), Tomas Rosicky (Arsenal); napadači Tomas Necid (CSKA Moscow), Jan Rezek (Plzen) i Jiri Stajner (Liberec).