već 12 godina igrač bavaraca

Čelnik Bayerna donio odluku koja će razočarati legendarnog Francuza

12.12.2018 u 10:03

Bionic
Reading

Minhenski Bayern u sljedeću sezonu ući će s prilično izmijenjenim sastavom. Jer jedan od veterana, a koji je bio neizostavan dio momčadi, najavio je svoj odlazak. Odlazak drugog pak najavio je sportski direktor Hasan Salihamidžić

Arjen Robben, Nizozemac koji je u Bayernu od 2009. godine, odnosno već deset sezona, prije nekoliko dana potvrdio je kako će na kraju sezone napustiti bavarski klub.

No, prema svemu sudeći, to neće biti jedina promjena u odnosu na ovu sezonu. Naime, sportski direktor Hasan Salihamidžić izjavio je kako u sljedećoj sezoni više neće biti ni Francuza Francka Riberyja.

  • +5
Bundesliga, FC Bayern - Nürnberg Izvor: Pixsell / Autor: Matthias Balk/DPA/PIXSELL

'Vjerojatno će ovo biti njegova posljednja sezona u Bayernu. Pred nama je godina promjena, ali svakako mi je drago to što Franck trenutno igra vrlo dobro. On je jedan od naših ključnih igrača', rekao je Salihamidžić.

Međutim iskusni francuski nogometaš, koji već 12 sezona nosi dres Bayerna, još se uvijek nada novom ugovoru.

'Vidjet ćemo što će se dogoditi. Osjećam se dobro, igram dobro i nemam nikakvih problema. Meni je najvažnije da se dobro zabavljam, opušten sam i najvažnije je da momčad igra dobro i da pobjeđujemo', naglasio je Ribery, koji je dres Bayerna obukao još 2007. godine.

No, ako je suditi po izjavi Salihamidžića, ovo će Riberyju biti posljednja sezona, a pitanje je koliko su Francuzu naštetili sukobi s trenerom Nikom Kovačem.