MESSI I CR7 NA MAXTV-U

Čeka nas novi El Clasico: Evo gdje ga možete gledati!

28.01.2013 u 17:41

Bionic
Reading

Od ove sezone, kao što je poznato, osim nogometne Lige prvaka na MAXtv-u, ali i na MAXtv Sat možete ekskluzivno gledati utakmice španjolskog nogometnog kupa poznatijeg kao Kupa kralja

S obzirom na to da nas u srijedu, 30. siječnja, kada je na Santiago Bernabeu u Madridu na rasporedu prva utakmica, čeka još jedan El Clasico, bolju utakmicu zaista nismo mogli poželjeti (uzvratna utakmica igra se 27. veljače).

Inače, ove sezone su Real Madrid i Barcelona odigrali tri susreta te ostvarili svaki po jednu pobjedu uz jedan neriješeni rezultat. Madridski su bijeli s tada novim igračem u sastavu Lukom Modrićem osvojili Superkup zbog više postignutih golova u gostima (2:3 i 2:1), dok su u prvenstvu ekipe remizirale 2:2 na Camp Nou.

Što nam donosi novi El Clasico možete doznati u srijedu od 21 sat uz poznatog komentatora Božu Sušeca na kanalu Arenasport 2 koji je dio sportskog paketa, a ako nemate sportski paket, utakmicu vrlo jednostavno možete kupiti na MAXtv-ovom kanalu br. 20 (pay per view).

Kada je prva utakmica Kupa kralja Real Madrid - Barcelona u pitanju, treba reći kako kapetan i golman madridskog Reala Iker Casillas neće nastupiti nakon što je obavio operaciju ruke zbog koje će pauzirati tri mjeseca.


Za sastav 'bijelih' neće konkurirati ni Pepe, koji se i dalje oporavlja nakon operacije gležnja. Osim ozlijeđenih, u redovima Reala postoji čitava kolonija suspendiranih, među koje spadaju bitni igrači Sergio Ramos, Fabio Coentrao i Angel di Maria

Kako i gdje sve gledati El Clasico

Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike prijenose utakmica španjolskog kupa uživo pratiti u sklopu tog community portala. Spomenute utakmice možete gledati i na Match.tportal.hr (pay per view online servis) te u svega nekoliko poteza možete osigurati užitak gledanja još jednog El Clasica.

Korisnici usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) također mogu utakmice gledati na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalaze na putu. Više informacija potražite OVDJE.

Naravno, ljubitelje nogometa u Hrvatskoj najviše zanima hoće li zaigrati i naš veznjak Luka Modrić, koji je u posljednjoj utakmici protiv Getafea igrao svih 90 minuta.

'Ovo je za nas vrlo važna i vrlo teška utakmica. Igramo kod kuće, što je za nas sjajna prilika da se pokažemo u pravom izdanju. Iako će nam nedostajati nekoliko bitnih igrača, koji su jako važni za ovu momčad, to nije isprika za lošu igru ili rezultat', rekao je Cristiano Ronaldo, koji je prošlog vikenda postigao tri pogotka u 4:0 pobjedi njegove momčadi kod kuće protiv Getafea.

Stoga u ovu srijedu od 21 sat budite uz kanal Arenasport 2 kako biste uživali u još jednom El Clasicu, u još jednom obračunu dva ponajbolja nogometaša današnjice Cristiano Ronaldo i Lionela Messija

Druga polufinalna utakmica Kupa kralja je Atletico Madrid - Sevilla, a prijenos je na kanalu Arenasport 2 u četvrtak, 31. siječnja u 22 sata.