PREDNOST DEVET KOŠEVA

Cedevita u Madridu lovi završni turnir

30.03.2011 u 11:48

Bionic
Reading

Cedevita danas (20.30) igra uzvratnu utakmicu četvrtfinala Eurokupa protiv Estudiantesa te brani prednost od devet koševa razlike (90:81) iz prvog susreta

U velikoj areni Vistalegre (15.000 mjesta) u Madridu hrvatski predstavnik pokušat će izboriti Final Four o kojem nitko prije početka natjecanja nije razmišljao.

'Prednost je solidna, ali ne dopušta mogućnost da se taktički ideš braniti. Prema tome, idemo odigrati hrabru utakmicu ne razmišljajući kako obraniti tu prednost, nego onako kako smo igrali na svim gostovanjima ove sezone, s namjerom da pobijedimo', rekao je trener Aleksandar Petrović te dodao:

'Pokušat ćemo napraviti sve da na kraju ukupnih 80 minuta mi budemo ti koji će otići u Treviso. Nominalno mogu reći da je ipak, za koju nijansu, prednost na strani Estudiantesa, ako ni zbog čega onda zbog vjerojatne brojne i bučne publike.'

U Madrid ipak nije otputovao Corsley Edwards, koji će, prema posljednjim informacijama, vjerojatno ovih dana otići na liječenje u SAD, a nema ni Žižića koji nema pravo nastupa u Eurokupu.