NAGRADNJAČA

Cedevita u derbiju sa Zagrebom CO - dobitnici

28.10.2011 u 12:37

Bionic
Reading

5. kolo ABA košarkaške lige donosi uzbudljivi hrvatski derbi Cedevite i Zagreba CO koji je na rasporedu u Maloj dvorani Doma sportova u subotu, 29. listopada u 20:00 sati. A tportal.hr svojim čitateljima poklanja 10x2 ulaznice

Repriza lanjskog prvenstvenog finala i rujanskog ogleda u Kupu Dražena Petrovića svakako privlači veliku pozornost ne samo košarkaške već ukupno sportske javnosti u Hrvatskoj. Ujedno, riječ je o susretu euroligaša i sudionika Eurokupa, što dodatno pojačava draž ovog derbija. I dok je Zagreb CO već startao sa Euroligom, Cedevita u Eurokupu igra tek od sredine studenog, tako da se momčad trenera Dražena Anzulovića imala vremena pripremati za derbi, nakon velike pobjede u Beogradu protiv Crvene Zvezde.

Cedevita ponovno želi privući brojne ljubitelje košarke u Dom sportova, a ovom prigodom uz poznati show program tijekom utakmice, zatamnjenja dvorane uz light show i nagradne igre, gledatelji će uz konzumaciju nove Cedevite breskva u 15 gramskom pakiranju moći zavrtiti i kolo sreće u predvorju dvorane, dok i dalje traje akcija ispred dvorane, na promo kamionu Cedevite GO gdje za dva kupljena proizvoda Atlantic Grupe po promo cijenama dobijate na poklon i originalnu navijačku majicu KK Cedevite.

Po dvije ulaznice osvojili su:

Blaž Bugarin
Leo Jerkić
Igor Žižić
Petar Pavšek
Sandra Barić
Arijana Brozinić
Marija Ivas
Ivona Koledić
Marko Marušić
Dražen Grizelj