DOLAZI ESTUDIANTES (18 SATI)

Cedevita u borbi za povijesni uspjeh

23.03.2011 u 11:08

Bionic
Reading

Košarkaši Cedevite danas (KC Dražen Petrović, 18 sati) igraju prvu četvrtfinalnu utakmicu Eurokupa protiv španjolskog Estudiantesa

Cedeviti je ove sezone izmakao Final Four regionalne lige (NLB), no izabranici Aleksandra Petrovića u prilici su dohvatiti završni turnir europskog natjecanja. Prvo poluvrijeme protiv Estudiantesa je u Zagrebu, a na tribinama se očekuje oko pet tisuća gledatelja.

'Imaju 10 vrhunskih igrača koji se rotiraju u prvom poluvremenu, a onda u drugom igraju oni koji su najraspoloženiji', rekao je trener Petrović, koji ima velikih muka s izostancima.

Nema Edwardsa, Žižić nema pravo nastupa, a Vukušić će stisnuti zube i igrati, ali bez treninga, što će se sigurno osjetiti.

'Ako već ne ostvarimo neku opipljiviju razliku, bitno je da se sve ne riješi već u prvom susretu. Nekoliko poena prednosti ili zaostatka je prihvatljivo, bitno je samo da četvrtfinale ne bude riješeno već nakon prvih 40 minuta', želja je hrvatskog stručnjaka.

Inače, u klubu su pojačali marketinšku promociju pa je već u nedjelju prodano oko tisuću ulaznica. Karta košta 29 kuna, a uz nju idu i pokloni - majica, napitak Cedevita i grickalica Smoki.