NAVIJAČI ZAŠUTJELI

Casillasova draga našla novu žrtvu

22.06.2010 u 09:07

Bionic
Reading

Televizijsku novinarku Saru Carbonero nisu previše pogodile kritike navijača Španjolske da je ona kriva za poraz njihove reprezentacije u prvom kolu, pa se pojavila uz teren i za vrijeme utakmice protiv Hondurasa

Prelijepa novinarka ujedno je i djevojka prvog vratara španjolske nogometne reprezentacije Ikera Casillasa, a zadatak u Južnoafričkoj Republici joj je da odmah nakon utakmice intervjuira igrače koji su još prepuni dojmova.

Nakon što je 'furija' pala protiv Švicarske, prelijepa Sara je na putu do svlačionice zaustavila svojeg dragoga koji je jedini bio spreman izaći pred kamere. To se nije previše svidjelo navijačima europskog prvaka koji su razlog poraza svojih ljubimaca tada našli u Sari, a ne u slaboj realizaciji. Naime, prema njima ona je svojom pojavom dekoncentrirala cijelu momčad, a posebice Casillasa.

Ona je te kritike nazvala budalaštinama i opet se pojavila uz teren na utakmici drugog kola. Sada je Španjolska bila bolja od Hondurasa 2:0, a pred njezin mikrofon spremno je stao strijelac dva pogotka David Villa.

Razgovor je ovoga puta obavljen u puno vedrijem raspoloženju, a otrovne strelice navijača iz Španjolske usmjerene prema Sari su nestale.