pravi je trenutak

Casillasa nagovaraju da se ostavi nogometa: Misli na svoje zdravlje...

03.05.2019 u 17:09

Bionic
Reading

Iako je zahvat u bolnici bio uspješan i Iker Casillas nakon srčanog udara već u ponedjeljak bi mogao biti pušten na kućnu njegu, mnogi se slažu da je ovo trenutak da prekine svoju trofejnu karijeru...

Podsjetimo, slavnom 37-godišnjem golmanu pozlilo je na treningu Porta ove srijede, a u bolnici mu je dijagnosticirano infarkt miokarda, nakon čega je obavljen zahvat koji je normalizirao njegovu zdravstvenu situaciju.

  • +3
Iker Casillas Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Ova situacija šokirala je njegove igračke kolege, kao i javnost, no vijest o njegovom stanju su pozitivne pa je supruga Sara Carbonero potvrdila da bi već u ponedjeljak mogao biti pušten na kućnu njegu.

Casillas će propustiti posljednja tri kola portugalskog prvenstva u kojima Porto ganja dva boda zaostatka za Benficom, no iako je španjolski kardiolog Juan Antonio Corbalan pustio u javnost priču da mu je karijera gotova, pojavila su se brzo i drugačija mišljenja. Mogao bi se zaista vratiti na travnjak sljedeće sezone, ako će to željeti. Ipak, čak i njegov strateg mu poručuje da je možda došao trenutak za oproštaj.

'Život je važniji od svega ostalog,' naglasio je na presici trener Porta Sergio Conceicao i dodao kako je cijeli klub uz Ikera i želi mu biti potpora.

S obzirom da je sa Španjolskom osvojio dvaput Euro i jednom SP, a s Realom tri puta Ligu prvaka, mnogo je onih koji navijaju da prekine karijeru i ne uđe u kocku s vlastitim životom, no konačna odluka bit će na golmanskom velikanu koji je i ove sezone pokazao u mnogim utakmicama da je i dalje sposoban igrati na vrhunskom nivou...