UKLAPA SE U PLANOVE

Carroll ostaje u Liverpoolu

25.07.2012 u 10:24

Bionic
Reading

Nakon što je u utorak odradio prvi trening pod palicom novog menadžera Brendana Rodgersa, nogometaš Liverpoola Andy Carroll primio je pozitivne naznake za narednu sezonu

Premda je Rodgers najavio da bi Carroll mogao biti upućen na posudbu ili čak prodan, u izjavi za klupsku internet-stranicu menadžer 'redsa' najavio je ostanak reprezentativnog napadača kojem namjerava pružiti pravu šansu u momčadi.

'Andy je sjajan mladi igrač. Do sada sam obavio razgovore sa svim članovima momčadi i kroz nekoliko tjedana biti ću u stanju konkretnije govoriti o pojedincima. Što se tiče Carrolla, nema sumnje da se radi o iznimnom talentu prema kojem je bilo upućeno mnogo neopravdanih kritika. Uvjeren sam da on može igrati u više različitih stilova i nepravedno je od onih koji su govorili da se neće snaći u načinu igre koji namjeravam preferirati u Liverpoolu. Po mom mišljenju, momčad igra na način koji odgovara igračima koji su njeni članovi, a ja sam došao ovdje jer želim pobjeđivati s ovim nogometašima. Imam dosta vrlo talentiranih igrača u kadru, a jedan od njih je i Andy,' izjavio je Rodgers.

Na kraju turbulentne sezone Carroll je zabio dva gola na Wembleyu