nedjelja, 19 sati

Carrillo spreman za 'španjolski' okršaj protiv Rudeša

19.08.2017 u 17:30

Bionic
Reading

Nogometaše Hajduka nakon ispita u Liverpoolu kod Evertona, ovog vikenda čekaju nova uzbuđenja u Hrvatski Telekom Prvoj ligi. 'Bili' će u goste (nedjelja, 19 sati) novom prvoligašu Rudešu

Nakon posljednjeg treninga na Poljudu uoči puta u Zagreb, na konferenciji za novinare bio je danas nakon podneva trener Hajduka Joan Carrillo.

Bijeli će u nedjelju od 19 sati protiv Rudeša u Kranjčevićevoj biti bez Borje Lopeza koji još nije u potpunosti spreman te Francka Ohandza kojemu je zbog lakše ozlijede liječnička služba sugerirala da preskoči ovaj dvoboj. Naravno, nema ni Marka Futacsa.

  • +5
Europska liga, 4. pretkolo: Everton - Hajduk Izvor: Reuters / Autor: ANDREW YATES

U punom su ritmu ponovno Ante Erceg i Fran Tudor koji su protiv Evertona bili spremni za maksimalno pola sata, a u nedjelju će moći maksimalnim intenzitetom. Ostali su također spremni.

'Analizirali smo utakmicu protiv Evertona, vidjeli smo gdje smo griješili i što smo dobro napravili. Možemo ispraviti te greške, to je bitno, Everton je dobra momčad, ali mi smo mu bili konkurentni. Pa navijači Evertona u drugom su dijelu zviždali svojim igračima, to dovoljno govorili kako smo igrali. No prvo Rudeš, onda Everton jer Rudeš je opasan, ima dinamične igrače, a osvojili su neke bodove s teških gostovanja. Napravit ćemo sve da nas ne iznenade. Jako bitna utakmica za nas, svi smo fokusirani samo na Rudeš', potvrdio je Katalonac Carrillo, koji nije mogao ne komentirati tragične događaje od četvrtka i terorističkog napda u njegovoj Barceloni.

'Jako me rastužuje sve to što se danas događa. Moja sućut obiteljima žrtvata, moramo se više boriti protiv takvih stvari kojih ima u svakom dijelu svijeta'.

U nedjelju će na suparničkoj klupi imati sunarodnjaka Inakija Alonsa.

'Poznajem ga. Ima dobru filozofiju i odličan je u pripremi igrača. Malo mu treba vremena, možda ga najbolje krasi riječ 'organizacija'. Čuli smo se nekoliko puta. Zanima ga kultura, kakvi su običaji u Hrvatskoj, a vjerujem da sam mu svojim savjetima i pomogao'.