ODLUČIO - ŽELI OTIĆI

Carragher 'uništio' Liverpoolovu zvijezdu na odlasku

19.05.2015 u 11:43

Bionic
Reading

Mlado Liverpoolovo krilo više ne krije da želi napustiti Anfield, a osim navijača taj je potez naljutio i klupsku legendu Jamieja Carraghera

'Raheem Sterling je odlučio kako će na idućem sastanku prenijeti čelnicima Liverpoola kako nema namjeru potpisati novi ugovor jer smatra da je tijekom pregovora bio maltertiran od strane kluba i ucjenjivan jer ga u klubu nisu zaštitili od negativnog publiciteta. Sve zbog toga što su detalji iz pregovora izlazili u javnost, diktirao je Skyev voditelj, te završio: ' Iz Liverpoola su poručili da to ništa ne mijenja. Da Sterling neće biti prodan i da nema dozvolu za odlazak.'

U studiju je bio Jamie Carragher, drugi igrač u povijesti kluba po broju nastupa, koji nije nimalo štedio nelojalnog mladića. Dugo je tražio kako početi analizu i krenuo:

'Prvo, što se tiče curenja informacija s pregovora one uvijek 'cure' s menadžerske strane. Radimo na Skyju, svi znamo kako stvari funkcioniraju i kome je u interesu dolaziti na naslovnice,' počinje vidno ljutiti Carragher i nastavlja:

'Ovime pokušava napraviti pritisak. Znam Raheema, igrao sam s njim i zapravo je dobar dečko. Nije onakav kakvim ga se često smatra, jako je fokusiran na nogomet i zaslužuje napredak. Ali trenutno je za njegov nogomet najbolje da ostane u Liverpoolu. On ne treba mijenjati klub nego menadžera.'


'Raheem nije loš dečko, ali činjenica da jedan dečko od 20 godina ovoliko dugo uopće pregovara s Liverpoolom mi prevrće želudac. Ljuti me i što želi otići osvajati trofeje, a gdje je bio u polufinalu Kupa protiv Aston Ville? Ako želiš zaraditi i biti stalno u vrhu moraš biti najbolji kad najviše trebaš, a on to do sada nije bio. Dok ne postigneš taj nivo, imaš 20 godina i igraš za Liverpool začepi usta i igraj,' kaže Carragher i predaje riječ Garryju Nevilleu koji se tijekom karijere emancipirao od menadžera i zastupao se sam.

'Znam da je utopija čekati nogomet baz menadžera, ali ovo je odličan primjer zašto to želim. Ovaj zastupnik ne radi u interesu svog klijenta i to mladi Raheem, za kojega znam da je dobar dečko, treba znati prepoznati. Ako me zastupaš onda ti ne smije biti u interesu da mediji budu preplavljeni lošim pričama o meni, jer ja ću se i sutra morati provozati kroz grad,' kaže Neville i daje 'šlagvort' Liverpoolovoj legendi za kraj.

'Da je moj agent rekao to što je rekao njegov ja bih sutra bio u problemima. Trebaš doći na trening, pričati sa suigračima, trenerom, doktorima... Svi su oni dio tog kluba kojega ti agent proziva. Ja bih držao glavu dolje, bilo bi me sram. Ne bih tamo želio biti. Liverpool je velika obitelj i ovo se ne smije dogoditi. Treniraj i drži usta začepljenima, na kraju ćemo vidjeti što će biti,' završava Carragher na Skyu.