sprema se senzacija

Carlo Ancelotti u Everton želi dovesti dvije megazvijezde iz Real Madrida; ako mu ovo uspije promijenit će odnose snaga na 'Otoku'

04.04.2020 u 14:37

Bionic
Reading

Menadžer engleskog premierligaša Evertona Carlo Ancelotti želi na Goodison Park dovesti dvije otpisane Realove zvijezde Velšanina Garetha Balea i Kolumbijca Jamesa Rodrigueza

Menadžer engleskog premierligaša Evertona Carlo Ancelotti želi na Goodison Park dovesti dvije otpisane Realove zvijezde Velšanina Garetha Balea i Kolumbijca Jamesa Rodrigueza.

Ancelotti je za vrijeme dok je vodio Real Madrid uspio izvući najbolje iz Balea i Rodrigueza, a Rodrigueza je želio dovesti i u Bayern.

Kolumbijski napadač je na koncu stigao u München na posudbu, ali je Ancelotti već napustio redove njemačkog velikana.

Trener Evertona zna da će biti teško nagovoriti Belea da se preseli u Goodison Park, s obzirom na to da je bivša zvijezda Tottenhama zadovoljna životom u Španjolskoj. Mediji na Pirinejskom poluotoku naime, navode kako Velšanina nije briga što u Madridu dobiva mrvice i uživa u životu.

Kolumbijac ima još godinu dana ugovor s Realom, ali niti on nije u budućim planovima Zinedinea Zidanea i u 'Kraljevskom klubu" bi se rado obojice riješili.

Vlasnik Evertona Farhad Moshiri navodno je voljan ponuditi obojici igrača unosan dugoročni ugovor, međutim teško je vjerovati da Baleu može ponuditi oko 500.000 eura tjedno koliko zarađuje u Realu.

Ancelotti je Everton preuzeo koncem prošle godine potpisavši ugovor na četiri i pol godine.

Ugledni talijanski stručnjak je trenersku karijeru počeo u Reggiani, a potom je vodio Parmu, Juventus, AC Milan, Chelsea, Paris Saint-Germain, Real Madrid, Bayern i Napoli.

U karijeri je osvojio 20 trofeja pri čemu i tri Lige prvaka - dvije na klupi Milana, a jednu s Real Madridom.