ZNA SE FAVORIT NA EURU

Capello: Za Barcine veznjake u 'furiji' nema lijeka

24.01.2012 u 16:02

Bionic
Reading

Engleski izbornik Fabio Capello drži Španjolsku prvim favoritom Eura zbog velikog broja igrača Barcelone za koje je konstatirao da još niti Mourinho nije otkrio kako ih zaustaviti

Talijanski strateg smatra da će najveći izazov za sve reprezentacije na Europskom prvenstvu biti pobijediti Španjolsku. Njegova reprezentacija je u nedavnom prijateljskom ogledu uspjela svladati 'furiju' 1:0, ali priznaje da poput kolege na klupi Reala Josea Mourinha još nema pravi odgovor na igru španjolskih veznjaka koji dolaze poglavito iz Barcelone.

'Španjolska je po meni prvi favorit Eura jer u svojim redovima ima dosta igrača Barcelone. Prošle godine smo se susreli s njima u prijateljskoj utakmici i bio sam impresioniran načinom na koji drže loptu u svom posjedu. Mnogi su tražili način da onemoguće takvu igru Barcelone i španjolske reprezentacije, ali rješenje nisu pronašli uključujući i Mourinha na klupi Reala. Očito je da ih nije znao zaustaviti', konstatirao je Capello, a teško je vjerovati da Portugalac neće imati što za reći ukoliko sazna za ovu izjavu.