WAGS-u ULAZ ZABRANJEN

Capello uvodi diktaturu - na SP-u bez seksa

11.09.2009 u 13:26

Bionic
Reading

Wives and girlfriends, odnosno žene i djevojke engelskih nogometaša, na SP-u u Južnoj Africi imat će mnogo ograničenije vrijeme za druženje sa svojim ljubavima. Naime, Capello je odlučio da za nogometaše nema mjesta zabavi

Talijanski nogometni stručnjak Fabio Capello, koji je vratio ponos Englezima te ih s maksimalnim učinkom u dosadašnjem dijelu kvalifikacija odveo na SP u Južnoj Africi, očito nema namjeru stati na tom rezultatu.

Naime, za WAGS, odnosno žene i djevojke igrača, najavio je restrikcije.

Mi u Južnu Afriku idemo igrati nogomet, a ne na odmor. Ako im jedan dan nije dovoljan, onda neka ostanu kod kuće', jasan je bio Capello, koji u svakom slučaju ima namjeru biti čvršća ruka od svojeg prethodnika Svena Gorana Erikssona, koji je tijekom SP-a u Njemačkoj, u kampu u Baden-Badenu, očito dopuštao previše.

U tome čini se ima i podršku FA-a, koji je za Njemačku plaćao put djevojkama i ženama, dok će u Južnu Afriku moći stići isključivo o vlastitu trošku.

Prema pisanjima otočkih medija, neke od djevojaka već su rezervirale hotele na otoku Mauricijusu, koji je tri sata udaljen od Južne Afrike, te bi na dan utakmica letjele da bi noć nakon dvoboja provele s najdražima.

U Mirroru su čak i objavili kronologiju incidenata koje su WAGS napravile u Baden-Badenu, a kao jedan od najgorih naveli su onaj s Lampardovom djevojkom Elen Rives, koja je pošteno ispsovala osoblje jednog od klubova u kojem su na alkohol tijekom noći znale potrošiti i više od 20.000 kuna.