ODBIO REDSE

Capello čeka da Abramovič potjera Di Mattea

25.05.2012 u 10:10

Bionic
Reading

Iako je Liverpool klub velike i duge tradicije, ćini se da baš i nije najpoželjnija udavača među trenerima. Naime, Capello je još jedan u nizu koji je odbio 'redse', a razlog tomu leži i u činjenici da bi Talijan želio sjesti na mjesto Di Mattea

Bivši izbornik engleske nogometne reprezentacije Fabio Capello posljednji je u nizu trenera koji su odbili priliku da sjednu na klupu Liverpoola i naslijede Kennyja Dalglisha.

Daily Mail piše kako je 65-godišnji talijanski trener voljan preuzeti neki engleski klub, ali ne Liverpool. Prethodno Capellu klupu Liverpoola su navodno odbili i treneri Ajaxa, odnosno Swanseaja Frank de Boer i Brendan Rodgers.

Otkako je napustio kormilo 'Tri lava' u veljači ove godine Capella se medijski dovodilo u vezu s brojnim klubovima, a on je sam priznao kako je odbio ponudu milanskog Intera.

Engleski dnevnik navodi kako bi bivši trener Milana, Rome, Juventusa i Real Madrida rado preuzeo klupu europskog prvaka Chelseaja ukoliko se vlasnik londonskog kluba Roman Abramovič odluči smijeniti Roberta Di Mattea.