ZOV MAJČICE RUSIJE

Capello: Bit će ovo veličanstvena avantura

16.07.2012 u 18:14

Bionic
Reading

Još uvijek nije poznato na koliko će godina Talijan potpisati, ali ruski mediji nagađaju da će primarni zadatak Capella biti da od Rusije napravi reprezentaciju koja će pretendirati na naslov na Svjetskom prvenstvu 2014. godine u Brazilu

Talijanski nogometni stručnjak, 66-godišnji Fabio Capello, postao je u ponedjelak i službeno izbornik reprezentacije Rusije. Rusi su ga izabrali u popisu od 13 želja.

Još uvijek nije poznato na koliko će godina Talijan potpisati, ali ruski mediji nagađaju da će primarni zadatak Capella biti da od Rusije napravi reprezentaciju koja će pretendirati na naslov na Svjetskom prvenstvu 2014. godine u Brazilu.

Nakon obavljenog posla i potpisivanja samog ugovora Capello je za talijanske medije izjavio:

'Je, sve je prošlo u najboljem mogućem redu. Stisli smo ruku, dogovorili se oko svega i slijedi veliki posao', rekao je čovjek koji je još do prije samo nekoliko mjeseci bio izbornik Engleske, koju je trebao povesti na Europsko prvenstvo. No, prilično nenadano je odstupio s tog mjesta prije Eura.

'Bit će ovo veličanstvena avantura. Rusija je jaka sportska i nogometna nacija. Vjerujem u sjajan rezultat', završio je Capello.