IZBORNIK SE PREDOMISLIO

Capello: Beckham nije otpisan iz reprezentacije

01.09.2010 u 11:02

Bionic
Reading

Iako je engleski izbornik Fabio Capello nedavno izjavio da je Beckham prestar da bi konkurirao za reprezentaciju, odjednom se predomislio. Don Fabio sada tvrdi – Beckhamu su otvorena vrata reprezentacije

Prije otprilike mjesec dana, pred prijateljsku utakmicu engleske reprezentacije s Mađarskom, izbornik Capello je kazao da više ne računa na Beckhama te mu je čak javno ponudio da odigra revijalnu utakmicu na kojoj bi se oprostio.

Nevjerojatno, ali samo mjesec dana kasnije Capello se predomislio te kazao da će razmisliti o Beckhamu kada se u potpunosti oporavi od ozljede.

'Kao prvo, Beckham mora ponovno zaigrati, no njemu su vrata reprezentacije uvijek otvorena. Mi pratimo sve igrače. Kada se David oporavi i vrati u formu, sjest ćemo i razgovarati. Budućnost reprezentacije je u mladim igračima, no ja odlučujem o tome tko će igrati. Svi znamo kakva je vrijednost starijeg igrača, tako da nijedan nije odbačen', kazao je Capello.

'S Davidom sam u vrlo dobrim odnosima. Razgovaram s njim telefonski, inače to ne radim, ali on je ipak bio član stožera za vrijeme Svjetskog prvenstva', završio je talijanski stručnjak.